top of page

Vill du jobba hos oss?

Hos oss jobbar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung och erfarenheter. Men det finns en sak som knyter oss samman. Den orubbliga viljan att tillhöra och tillföra något nytt.

 

Norrland VA är nästa generation Mark- och Anläggningsbolag eftersom vi vågar tänka annorlunda och utmana normer. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.

Vill du vara med och hitta nya vägar i en bransch som vant sig vid upptrampade stigar? Kolla in våra lediga tjänster eller skicka oss en spontanansökan. 

 

Välkommen till oss! 

Vi söker alltid efter kvalificerade och engagerade medarbetare och tar alltid emot spontanansökningar.

Just nu har vi ett tydligt behov av följande specialister:

Mätningstekniker

Rollen som Mätningstekniker

Som Mätningstekniker skapar du rätt förutsättningar för projektet genom korrekt mätning och utsättning. I dina arbetsuppgifter ingår även exempelvis ritningshantering, maskinstyrning och mängdreglering. Med ett utpräglat lönsamhetstänk bidrar din insats starkt till projektets framgång!

 

Vem är du?

Du har erfarenhet av grundläggande mätteknik med både totalstation och GPS och vara insatt i och följa produktionstidsplaner. Du är duktig på att tolka och följa krav i kontraktshandlingar och har god vana av att arbeta i Topocad eller Geo. Som person är du van vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Du är noggrann med en god förmåga att kunna planera och förbereda dina arbetsuppgifter. Du drivs av att utveckla och utvecklas och har lätt att ta till dig nya tekniker.

B-körkort är ett krav.

arrow&v
arrow&v
Bifoga
Bifoga

Tack ska du ha!

Mätningstekniker

Arbetsledare

Arbetsuppgifter

I rollen som Arbetsledare ansvarar du för planeringen och leder arbetet för teamet på arbetsplatsen. Du driver tillsammans med Platschefen projektet framåt. Som Arbetsledare ansvarar du för att rätt material finns på plats i rätt tid. Du sköter viss dokumentation och administration i projektet och medverkar aktivt till projektets tekniska & ekonomiska genomförande. Arbetet innehåller mycket problemlösning och kontakt och samarbete med många olika människor vilket ställer krav på prestigelöshet och social förmåga.

Du ingår i ett team med Platschef, Mätningstekniker och Yrkesarbetare på arbetsplatsen.

 

Kompetensprofil

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning som högskoleutbildning eller KY-utbildning inom Bygg- och anläggning.
Du skall ha minst ett års erfarenhet av arbetsledning i bygg eller anläggningsbranschen i arbetsledande ställning.
Körkort B krävs.
Goda ledaregenskaper och teknisk kompetens är meriterande.

 

Personliga egenskaper

En Arbetsledare ska kunna strukturera och ha god framförhållning, styra och följa upp och samtidigt leda medarbetare i den dagliga produktionen. Då arbetet innehåller mycket problemlösning och kontakt och samarbete med många olika människor vilket ställer krav på prestigelöshet och social förmåga och framförallt flexibilitet. En förutsättning för att trivas i rollen är att du tycker om att jobba utomhus.

arrow&v
arrow&v
Bifoga
Bifoga

Tack ska du ha!

Arbetsledare

Stensättare, Rörläggare, Anläggare

Arbetsuppgifter

I rollen som Anläggare arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten som grundläggning, rörläggning, schaktarbete och stensättning. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Du bör hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress. Du har till din hjälp en maskinförare samt olika typer av specialutrustningar. Yrkesstolthet och prestigelöshet är A och O för en Anläggare på Norrland VA.

Du ingår i ett team med Platschef, Arbetsledare och Mätningstekniker på arbetsplatsen.

 

Kompetensprofil

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsprogrammet.
Du skall ha minst ett års erfarenhet av VA.
Körkort B krävs.
God fysik är en förutsättning.
Yrkesbevis Anläggning är meriterande.

 

Personliga egenskaper

En Anläggare ska kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten, tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra.  Då arbetet ständigt  förändras ställer det krav på att du är flexibel och presigelös och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Yrkesstolthet och att vara en god ambassadör är A och O för en Anläggare på Norrland VA.

arrow&v
arrow&v
Bifoga
Bifoga

Tack ska du ha!

Anläggare Rörläggare
bottom of page